Fiskevand

Ørredklubben ”Fremad” råder over meget forskelligt å- vand i Midtjylland.

Karup å: Et dejlig stræk opstrøms Karup by, der gennem tiderne har kastet mange gode havørreder og bækørreder fra sig. Yderligere omtale burde være overflødig.

Haller å. Tilløb til Karup å, hvor der er mulighed for at træffe havørreder. Ellers er åen kendt for krystalklart vand og store bækørreder.

Holtum å. Åen, med udløb i Skjern å, er et uberørt og utrolig slynget vandløb. Her er tale om et fluevand i topklasse, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark. Her råder klubben over flere stræk med en samlet længde på 5 km.

Funder å. Vores nærvand med udgangspunkt i Silkeborg. Åen er landskendt for sit fine fiskeri efter bæk- og kildeørred. Funder å er altid turen værd.

Omme å. Ved Marinebjergvej og Fiskerivej råder klubben over fiskeret til tre stykker fiskevand med mange sving og høller. Her har du absolut chancen for at fange dit livs stalling, men også store bækørred findes på strækket, som tillige har havørred og lakseopgang.
Oversigtskort for klubbens fiskevand. Detaljerede kort finder du under de enkelte åer i menuen.

Skjern å. Skjern å behøver som sådan ikke nogen præsentation. Nyt vand fra 2019 er ca. 1,2 km dejlig snoet bækørredvand med adgang fra Herningvej lige nord for Brande.

Se nærmere om adgang under beskrivelsen for de enkelte åer.