• Call us at 1400 389

Indberet fangst

Indberet fangst

For hele Skjern Å systemet har du pligt til at indberette fangst af laks og havørred inden kl. 24:00 på fangstdagen.
For Karup Å har du pligt til at indberette fangst af havørred inden 48 timer efter fangst.
For øvrige fiskearter og ØKF's øvrige fiskevande er du velkommen til også at indberette.
Husk også at det tillige er obligatorisk, at indberette fangst af laks og havørred i Skjern Å på Skjern Å sammenslutningens egen hjemmeside.

ØKF samarbejder med Fangstjournalen, der er udviklet af DTU Aqua. Fangstjournalen er et tilbud til lystfiskere, som vil gøre en forskel for fiskebestandene. Lystfiskere, som anvender Fangstjournalen til at registrere fisketure og fangster, bidrager til at skabe et bæredygtigt og bedre fiskeri i de vande hvor de fisker. Vi opfordrer derfor dig til at tilmelde sig Fangstjournalen.dk og bruge den til at indtaste dine fangster.

Det smarte er, at hvis man bruger Fangstjournalen, så behøver man ikke indtaste fangsterne flere steder. Fangstjournalen sender automatisk dine indtastede fangster til både KÅS og ØKF. Du kan finde Fangstjournalen på fangstjournalen.dk, hvor du kan taste fisketure ind via computer. Der vil også komme en gratis app fra 2020. Når man opretter sin profil på Fangstjournalen og er logget ind, er det vigtigt, at man angiver den forening man er medlem af (under rediger profil), ellers får foreningen nemlig ikke adgang til dine data.

Husk altid at håndtere fisk til genudsætning forsigtigt.

Vi håber selvfølgelig, at I vil bruge Fangstjournalen og dermed støtte op om det gode formål med at sikre bedst mulige data til at sikre godt fiskeri i fremtiden. Skulle man opleve at Fangstjournalen er svær at komme i gang med eller har forslag til forbedringer, så skriv en e-mail til projektleder ved DTU Aqua, Christian Skov.

Du kan indberette til Fangstjounalen på 2 måder:
Via den blå bjælke nedenfor eller på Fangstjounalens app, som du hente på App Store eller Google Play.Hvis du ikke ønsker at være bruger af Fangstjournalen, kan du blot som sædvanlig indtaste din fangst her på siden.