Du har nu klikket ind på en forening, som har et utrolig godt og afvekslende fiskevand i noget af det smukkeste natur i Midtjylland. På oversigtskortet nedenfor kan du se, hvor vi har fiskevand. Detaljerede kort finder du under de enkelte åer i menuen Fiskevand.

Vi er en forening med knap 100 medlemmer, som især lever for det rigtige lystfiskeri efter den flotte rødplettede bækørred. Foreningen har fiskehytte ved Karup å samt fiskely ved Omme å og ved Holtum Å. Disse kan frit benyttes af foreningens medlemmer.

På hjemmesiden annoncere om klubaftener, fælles fisketure og løbende nyheder. Desuden opfordrer vi alle medlemmer til at bidrage med at gøre hjemmesiden spændende og afvekslende med artikler og gode historier, en god madopskrift, en god flue, eller andet som kan have medlemmers interesse.

Vi har klublokale på Plantagevej 11 i Silkeborg hvor vi holder bestyrelsesmøde den 1. tirsdag i hver måned. Her er du også velkommen til besøge os.

Oversigtskoryt