Kære medlemmer.

Så er foråret endelig ved at melde sig, snart er der gang i klækninger og fisk der stiger til overfladen igen. Vi skal ud med fiskestangen efter en lang mørk vinter, og det er vi mange, der glæder os til.

På den seneste generalforsamling fik bestyrelsen fuldmagt til at sælge vores lille parcel med hytten ved Haller å. Vi har valgt pr. den 1. januar i år at sælge til en af naboerne, og har valgt samtidigt at trække foreningen helt fra Karup å og Haller å.
Fra medlemmernes indberetninger har vi kunnet konstatere, at det er meget få gange, der er blevet fisket deroppe i 2023. At vi så også altid har betalt en meget høj leje, har også været en medvirkende årsag.
Vi kan få langt bedre vand til de penge ved Skjern å systemet.
Så husk, vi har ikke længere adgang til de tidligere stykker i Karup å og Haller å.

Resten af vores vand er intakt, og glæder sig til at få besøg af jer lige om lidt og vi arbejder hårdt på at få nyt vand til erstatning for Karup/Haller.
Det håber vi snart – og inden sæsonstarten i Skjern å systemet – at kunne orientere jer nærmere om.

I er som altid velkommen til at kontakte os, hvis I har forslag, tips og ideer til hvordan Ørredklubben bliver endnu bedre at være en del af.

Knæk og bræk fra bestyrelsen.

Webstedet anvender cookies til at give dig en bedre oplevelse af vores hjemmeside (funktionelle) og til at få en idé om hvilke sider du besøger (statistik).