• Call us at 1400 389
Havørred på 6,2 kg og 74 cm. Tog en tur til Omme søndag eftermiddag 26/6 i det gode vejr. Jeg havde medbragt min nye UL-stang, og fiskede med en orange kondomspinner. Efter et opstrøms kast under noget græs der hang ud over åen, fulgte fisken efter spinneren helt ind til mine fødder, dog uden at hugge. Efter at have lavet et tilsvarende kast igen, huggede fisken brutalt, og en lang fight begyndte, eftersom UL-stangen også gav mig og mine nerver kamp til stregen. Det lykkedes at få fisken caned ind i et lille hul hvor jeg stod, hvorefter jeg tog den i halen og slæbte den op på land. /Kristian Krath
Havørred på 6,2 kg og 74 cm.
Tog en tur til Omme søndag eftermiddag 26/6 i det gode vejr. Jeg havde medbragt min nye UL-stang, og fiskede med en orange kondomspinner. Efter et opstrøms kast under noget græs der hang ud over åen, fulgte fisken efter spinneren helt ind til mine fødder, dog uden at hugge. Efter at have lavet et tilsvarende kast igen, huggede fisken brutalt, og en lang fight begyndte, eftersom UL-stangen også gav mig og mine nerver kamp til stregen. Det lykkedes at få fisken caned ind i et lille hul hvor jeg stod, hvorefter jeg tog den i halen og slæbte den op på land. /Kristian Krath