• Call us at 1400 389

Holtum Å.

Holtum Å

Åen, med udløb i Skjern Å, er et uberørt og utrolig slynget vandløb. Her er tale om et fluevand i topklasse, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark. Her råder klubben over flere stræk med en samlet længde på 5 km. Holtum Å er ikke nem at beskrive. Det er virkelig et unikt vand som klubben råder over her, og den kaster hvert år nogle rigtige flotte bækørreder af sig. Åens fredningstid følger nu Skjern Å, på grund af et stigende antal opgange af laks.

Men det er ikke kun de flotte fangster, som danner et godt vand. Åen ligger i en rigtig flot ådal, der giver nogle meget unikke natur oplevelser.

Dansk natur når det er bedst. Det var således ved Holtum Å, at Poul Reichardt i slutningen af 1950erne i Morten Korch-filmen, “Vagabonderne på Bakkegården”, gik og sang: “Er du dus med himlens fugle?”. Klik på billedet
Vores fiskevand:
Smedebæk stykket kommer du til fra landvej 185 mellem Ejstrupholm og Ikast. Adressen er Hygildvej 14, Ejstrupholm. Der kan parkeres ved “kartoffelkælderen”.

Vi har i mange år også haft Harrild stykket ved landevej 439 mellem Ejstrupholm og Fasterholt. Imidlertid har Skov- og Naturstyrelsen meddelt os, at man i 2021 ønsker dette stykke fiskevand i udbud. - ØKF ønsker selvfølgelig at afgive bud, men indtil sagen er afgjort har vi ikke fiskeretten.

Se nærmere på siderne “Kort og Regler” samt “Kørselsvejledning”

Her kan du se en lille video fra Holtum Å - (stop Poul Richard videoen inden du ser den næste)