Ørredklubben 'Fremad'

Ørredklubben Fremad er stiftet den 21. januar 1954 i Silkeborg og er i dag en forening med ca. 45 medlemmer, som især prioritere stalling- og bækørred fiskeriet højest.

Klubben råder over utroligt godt og afvekslende fiskevand i noget af den smukkeste midtjyske natur ved Skjern å, Omme å, Holtum å, Vorgod å, Karup å/Haller å, Funder å samt Lemming å.

Foreningens formål er at pleje mulighederne for fiskeri i foreningens vande gennem udsætninger, forureningsbekæmpelse og andre naturbevarende aktiviteter. Samt ved samarbejde med andre foreninger/organisationer til gavn for sportsfiskeriet, og gennem oplysende virksomhed at udbrede forståelsen af almindelig sportsfiskerkultur og –færdigheder.

Foreningen har fiskehytte ved Karup å samt fiskely ved Holtum Å. Disse kan frit benyttes af foreningens medlemmer, men hytten ved Karup å kræver nøgle som kan fås mod et depositum.

På hjemmesiden annoncere om klubaftener, fælles fisketure og løbende nyheder. Desuden opfordrer vi alle medlemmer til at bidrage med at gøre hjemmesiden spændende og afvekslende med artikler og gode historier, en god madopskrift, en god flue, eller andet som kan have medlemmers interesse.

Du kan også finde os på Facebook med navnet hugget.dk.

ØKF Fiskevande